Opponensi vélemény Szabó Ildikó Nemzeti tematika és politikai szocializáció. A kollektív identitások befolyásolása Magyarországon 1867–2006 c. akadémiai doktori értekezéséről - Erős, Ferenc (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2018)
-