Czibere Ibolya - Kovách Imre szerkesztésében: Fejlesztéspolitika – Vidékfejlesztés: Debreceni Egyetem Kiadó Debrecen University Press, 2013 - Schranz, Edit (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2014)
-