Van-e út a munkába? A rokkantellátásban résztvevő emberek munkaerő-piaci esélyeinek vizsgálata, különös tekintettel a személyes jellemzőikre - Nagy, Zita Éva (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2014)
-