Vidéki kultúra, helyi közösség és lokális identitás: A kulturális örökség szerepe a lokális identitásépítésben és a helyi közösségfejlesztésben Hajdúdorogon és Hajdúhadházon - Csurgó, Bernadett; Szatmári, Anita (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
-