Örök visszatérés? A radikalizmus szelleme az európai és a magyar ifjúság körében. Murányi István szerk. (2015): Eternal Return? The Specter of Radicalism among Young People in Europe and Hungary, L’Harmattan, Budapest - Gégény, János (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
-