Foucault, még Foucault után: Blandine Kriegel (2007): Michel Foucault ma. Holnap Kiadó, Budapest. 93 p. Takács Ádám (2018): Az idő nyomai. Michel Foucault és a történelem problémája. Kijárat Kiadó, Budapest, 183 p - A. Gergely, András (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2020)
-