A korporált szülőség értelmezése a hazai gyakorlatban - Zámbó, Gabriella (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2017)
Rácz Andrea: Gyermekvédelem mint fragmentált társadalmi intézmény.Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2016, p. 190.