Fónai Mihály: Joghallgatók – Honnan jönnek és hová tartanak? - Miklósi, Márta (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2017)
Debreceni Egyetem Állam és Jogtudományi Kara – DELA Könyvkiadó Kft.,Debrecen, 2014, p. 145.