Történeti emlékezet nálunk és más nemzeteknél - Balázs, Bárány (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2017)
K. Horváth Zsolt: Az emlékezet betegei. A tér-idő társadalomtörténetimorfológiájához. Kijárat Kiadó, Budapest, 2015, p. 384.