Virtuális világok, valódi kérdések: A Replika internet-kutatási száma Belépés Jelszóval! Online világok és kutatási módszereik - Bakos, Áron (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2017)
Replika, 2015/1–2, 90–91. sz.