Merre tovább, netgeneráció? A magyar fiatalok életstílus-alapú szegmensei - Anna, Sütő (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2021)
Tanulmányom kísérletet tesz a magyar fiatalság életstílus-alapú szegmenseinek újító módszertanú, közösségimédia-adatokon alapuló feltárására, beemelve a digitalizáltság dimenzióját azéletstíluscsoportok alkotásába. A szegmensek életstílus-attitűdjeinek vizsgálatát segítik a kapcsolódó miliőelméleti megközelítések, és nemzetközi illetve magyar empirikus miliőkutatásokáttekintése.