Kiáltó csend: A holokauszt helyi emlékezete Magyarországon - Murányi, István (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2025)
Csepeli György – Papp Richárd (2025): Kiáltó csend: A holokauszt helyi emlékezete Magyarországon. Múlt és Jövő Kiadó, Budapest, 278 oldal.