A munka és a kapitalizmus viszonya, vagyis mi marad a munkából? - Bajnóczki, Laura (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2025)
Szalai Erzsébet (2024): Mi a munka és mi a kapitalizmus? És mi jöhet utánuk? Napvilág Kiadó, Budapest, 126 oldal.