Néhány megjegyzés Csepeli György: Értékek ébresztése című könyvéhez: Csepeli György (2023): Értékek ébresztése. Budapest, Kocsis Kiadó, 232 oldal - Murányi, István (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2023)
-