A családszociológia sokszínűsége - Gábris, Erika (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
Szalma Ivett – Takács Judit (2022): Családszociológiai mozaik. Szociológiai Tudástár (13). Debrecen, Debreceni Egyetemi Kiadó, 209 oldal