A kádárizmus búvópatakként való visszatérése a kádárizmus csődje után a munkaügyi kapcsolatok és a szakszervezeti érdekvédelem területén (1989-2013) - Tóth, András (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2013)
-