„Sarjainak sorsát-hírét vállára felöltvén”: Vincenzo A. Piccione (szerk.) (2008): Kiskorúak és az új egyetemes jogok. Úton az európai polgárság felé. Aemme Kiadó, Róma - Takács, Izolda (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2016)
-