A felzárkóztatás módszertana: Császár Rozália – Koska Éva – Kovács Gábor – Dr. Szarvák Tibor (szerk.) (2020): Felzárkózási együttműködések támogatása. Módszertani kézikönyv. Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság, Budapest, 204 oldal - Fucskó, Mónika (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2023)
-