Projekten innen, (vidék)fejlesztéspolitikán túl: Czibere Ibolya – Kovách Imre (szerk.): Fejlesztéspolitika – Vidékfejlesztés. Debrecen, Debreceni Egyetemi Kiadó, 2013, 317 o. - Balogh, Péter (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2014)
-