Lakni valahol, lakni valamiben…: A lakásviszonyok átalakulásának néhány jellegzetessége Magyarországon a rendszerváltást követő évtizedekben. - Valuch, Tibor (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2013)
-