A növekvő életszínvonal kompromisszumai a Kádár-kori Budapesten - Nagy, Péter (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2012)
Horváth Sándor: Két emelet boldogság - mindennapi szociálpolitika a Kádár-korban Napvilág Kiadó, Budapest, 2012 (266 oldal)