Egy megközelítés, ezer leképeződés: Edited by Leo Granberg – Kjell Andersson – Imre Kovách: EVALUATING THE EUROPEAN APPROACH TO RURAL DEVELOPMENT – Grass-roots Experiences of the LEADER Programme - Bánfalvi, Győző Sándor (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
-