Tegnapi és mai „civil társadalom”: Fogalom-história, megújuló köntösben, röviden - Gergely, András (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
Tegnapi és mai „civil társadalom” Fogalom-história, megújuló köntösben, röviden