Borsos Béla: Az új Gyűrűfű: Az ökofalu koncepciója és helye a fenntartható település- és vidékfejlesztésben - Farkas, Judit (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2017)
Borsos Béla: Az új Gyűrűfű Az ökofalu koncepciója és helye a fenntartható település- és vidékfejlesztésben L’Harmattan, Budapest, 2016, p. 247.