Demokrácia rózsaszín szemüveg nélkül - Kovács, Beáta (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2020)
Körösényi András (2019): Manipuláció és demokrácia. Politikaelméleti tanulmányok. Budapest, Gondolat Kiadó, 289 oldal - Recenzió.