Könyvismertető: Megjelent Bene Viktória, Bihari Ildikó, Czibere Ibolya, Kovách Imre, Megyesi Boldizsár, Paczári Viktória, Pataki Beáta: FACTORS INFLUENCING HOUSEHOLDS’ ENERGY CONSUMPTION IN HUNGARY CASE-STUDY CONDUCTED IN THE CITY OF DEBRECEN1 című könyve (2019) a Debreceni Egyetemi Kiadó gondozásában (136 p.) - -, - (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2022)
-