Mi fán terem a felzárkózás? - Krabák, Attila Adrián (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2025)
Szarvák Tibor (2022): Adalékok a társadalmi felzárkózás szociológiájának értelmezéséhez. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 114 oldal