Fiatalok állampolgári szocializációja - Papp, Kitti Mária (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2024)
Murányi István (2022): Fiatalok állampolgári szocializációja. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 108 oldal