Különleges Bánásmód, 2024.10(2) - Különleges Bánásmód Folyóirat, Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2024.10. évf.(2) - teljes szöveg