KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD FOLYÓIRAT, 2024. 10(SI) - Különleges Bánásmód, Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2024.10.évf.(Különszám) - teljes szöveg