Különleges Bánásmód, 2024.10(1) - Különleges Bánásmód, Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2024.10.évf.(1) - teljes szöveg