A IX. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia Programja - Különleges Bánásmód, Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, valamint a Különleges Bánásmód Folyóirat Szerkesztősége tisztelettel meghívja Önt a IX. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris tudományos konferenciára. A konferencia ideje: 2024. április 12.A konferencia helye:Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar  Cím: 4220, Hajdúböszörmény, Désány István u. 1-9.A tanulmányban a konferencia programja olvasható.