KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD, 2023. 9. (4.) - Különleges Bánásmód, Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2023.9.évfolyam.4. szám - teljes szöveg