MEGHÍVÓ A IX. KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD NEMZETKÖZI INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIÁRA - Különleges, Bánásmód Folyóirat Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2024)
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, Gyógypedagógiai Intézete valamint a Különleges Bánásmód Folyóirat Szerkesztősége tisztelettel meghívja Önt a IX. Különleges Bánásmód Nemzetközi Interdiszciplináris tudományos konferenciára.A konferencia ideje: 2024. április 12.A konferencia helye: Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar