KONFERENCIA BESZÁMOLÓ AZ I. KÜLÖNLEGES BÁNÁSMÓD NEMZETKÖZI KONFERENCIÁRÓL - Mező, Katalin (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2015)
Helyszín: Debreceni EgyetemDátum: 2015. december 3.