BESZÁMOLÓ A NÓGRÁD MEGYEI PEDAGÓGIAI KONFERENCIÁRÓL - Dupákné Gecse, Adél; Vágvölgyiné Bene, Orsolya (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2016)
Helyszín: balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési KözpontDátum: 2016. május 18.