A „DEUTSCH MIT COMICS” CÍMŰ NYELVKÖNYV (RECENZIÓ) - Mező, Katalin (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2016)
Áttekintett könyv:Szalay Kristóf (2013): A „Deutsch mit Comics”. Central Holding Magyaroszág Kft., Debrecen. ISBN 9789630858557