GENEZIS - Oravecz, Adrienn (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2017)
Az áttekintett könyv:Schenker, Rony (2016): Genesis. Birmingham (England): Conductive Education Press. ISBN 978-1-36-679717-9