FELHÍVÁS A XV. NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIÁN VALÓ RÉSZVÉTELRE - ., . (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2017)
Helyszín: Budapest, XI. ker., Zsombolyai u. 6.Dátum: 2017. november 8.