Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus - Felhívás a 21. századi európai oktatási terek és utak konferenciára - ., . (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2017)
A konferencia helyszíne: Eszterházy Károly Egyetem, Jászberényi Campus, 5100 Jászberény, Rákóczi u. 53.A konferencia időpontja: 2017. november 9.