A „HÖLGYEK A TUDOMÁNYBAN 2020/2021” PROJEKT - Mező, Katalin; Mező, Lilla Dóra (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2021)
Műhelybeszámoló a „Hölgyek a tudományban 2020/2021” projektről.