RECENZIÓ A „SPECIÁLIS NEVELÉSI IGÉNYŰ OKTATÁS – KIVÉTELES GYERMEKEK” CÍMŰ KÖNYVRŐL - Dobó, Anna (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2021)
Recenzió a „Speciális nevelési igényű oktatás – kivételes gyermekek” című könyvről