„NŐ AZ ESÉLY!” - Tóth, Ilona; Kormos, Dénes (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2020)
A "NŐ az esély" címet viselő tehetséggondozó programot a magyar EDU-MÉD PLUSZ Kft. valósította meg a 2019-2020-as években a Nemzeti Tehetséggondozó Program támogatásával. A projekt célja az iskolás lányok esélyegyenlőségének elősegítése volt a matematika, az informatika és a természettudomány területén.