FELHÍVÁS A PROFESSZOROK AZ EURÓPAI MAGYARORSZÁGÉRT EGYESÜLET XVII. NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIÁJÁN VALÓ RÉSZVÉTELRE - PEME, PEME (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2018)
Meghívó