BESZÁMOLÓ A 4. NEMZETKÖZI INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIÁRÓL - Mező, Katalin; Mándy, Zsuzsanna (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2019)
Beszámoló a 4. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferenciáról