RECENZIÓ RADVÁNYI KATALIN „A LEGBELSŐ KÖR: A CSALÁD” CÍMŰ KÖNYVÉRŐL - Horváth, Brigitta (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2019)
Recenzió – Radványi Katalin „A legbelső kör: a család” című könyvéről