FELHÍVÁS A PROFESSZOROK AZ EURÓPAI MAGYARORSZÁGÉRT EGYESÜLET XIX. NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIÁJÁN VALÓ RÉSZVÉTELRE - Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület, Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2019)
Meghívó