Különleges Bánásmód Interdiszciplináris Folyóirat, 2026.12(2) - Különleges Bánásmód, Folyóirat (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2026)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2026 év, 12. évfolyam, 2. szám - teljes szöveg