Különleges Bánásmód Interdiszciplináris Folyóirat, 2026.12(SI) - Különleges Bánásmód Folyóirat, Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2026)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2026 év, 12. évfolyam, különszám - teljes szöveg