Különleges Bánásmód Interdiszciplináris Folyóirat, 2025.11(3) - Különleges Bánásmód Folyóirat, Szerkesztősége (Különleges Bánásmód - Interdiszciplináris folyóirat, 2025)
Különleges Bánásmód folyóirat, 2025 év, 11. évf., 3.szám - teljes szöveg